Lliuraments

Es realitzen lliuraments a tota Espanya.


Les comandes tindran un suplement, si fos el cas, en concepte de despeses de lliurament i manipulació.


El preu total correspon al mostrat en finalitzar el procès de compra, IVA inclòs.

 

La modalitat de pagament pot endarrerir la data de lliurament.


Els lliuraments es tramitaran setmanalment. Per agilitzar el tràmit, envieu-nos un e-mail amb el comprobant de pagament escanejat a la següent direcció: info@lacerveseradelpedraforca.cat.

 

Devolucions

 

Oferir la màxima qualitat i la millor garantia és el nostre compromís amb els nostres clients. Si quan rebi la seva comanda no queda satisfet, té un termini de set (7) dies, a comptar des de la data de recepció per executar el dret de devolució. Les despeses de lliurament i recollida en cas de devolució aniran a càrrec del client.

 

Per fer la devolució, el producte deu estar en perfectes condicions i al seu embalatge original. Una vegada rebuda la mercaderia al nostre magatzem, i prèvia comprobació de l'estat de la mateixa, es procedirà al reintegrament del seu import en funció de la modalitat de pagament realitzada pel client.

 

En qualsevol cas, s'admetrà la devolució dels productes defectuosos i enviaments erronis, sent La Cervesera del Pedraforca qui es faria càrrec de les despeses d'enviament sempre que el client comuniqui aquesta circumstància en el termini de set (7) dies a partir de la data de recepció de la comanda.

 

Per fer la seva devolució, envïins un e-mail, a la següent adreça: info@lacerveseradelpedraforca.cat; o truqui'ns al telèfon: +34 938 258 160.

 

La Cervesera del Pedraforca realitza la venda i distribució dels productes ofertats en aquesta botiga virtual. Les operacions de venda s'entendran realitzades a:

Plaça Pedraforca, núm. 3

08697 Saldes (Barcelona)


Cistella  

Cap producte

Transport 0,00 €
Total 0,00 €

Cistella Ho compro